Головна » 2016 » Березень » 29 » Конкурс гендерних педагогічних розробок
21:21
Конкурс гендерних педагогічних розробок

29.03.2016 в Харківській академії неперервної освіти в межах Обласного педагогічного тижня відбулося нагородження переможниць конкурсу гендерних педагогічних розробок. 

У лютому-березні 2016 року за ініціативи Гендерного інформаційно-аналітиичного центру "Крона" та за підтримки Представництва фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні був проведений даний конкурс, до якого було подано 17 творчих робіт..


, ,


За рішенням журі, І місце поділили між собою В. Какадій – віце-директорка Огіївського НВК Сахновщинського району (підготувала «дорожню карту» впровадження гендерного підходу в окремо взятому навчальному закладі) та авторський колектив вчительок початкових класів (Н. Братковська, А. Журавель, Л. Логвин, Л. Терещенко) Лозівського НВК № 10 з критичним гендерним аналізом підручника математики та пропозиціями щодо усунення виявлених недоліків.

ІІ місце журі присудило творчій роботі С. Пономаренко з Панютинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, в якій крізь «гендерні окуляри» схарактеризовано сприйняття дітьми поезії та здійснений гендерний аналіз дитячих малюнків як ілюстрацій до прочитаного віршу.

Номінацію «Продуктивна ідея» здобули віце-директорка Нововодолазької гімназії Л. Цяцька та учителька Лозівського НВК № 10 Т. Тернова, а номінацію «Науковий прорив» – учителька Лозівського НВК № 10 В. Носова.

Сертифікати та грошові винагороди переможницям вручив директор ГІАЦ «КРОНА» Олег Марущенко.

Детальніше http://krona.org.ua/pidbuto-pidsum-konkursu.html

 

Переглядів: 298 | Додав: teacherinfloz | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar